samling av olika enfärgade klassiska latexballonger, i alla färger
Latexballonger

Säkra din nästa fest med vackra latexballonger från Festtema! Vårt sortiment av latexballonger finns i ett brett utbud av färger och storlekar, perfekt för att matcha ditt festtema.

Våra högkvalitativa latexballonger är enkla att blåsa upp och håller formen, så att du kan skapa en fantastisk ballongdisplay som kommer imponera på dina gäster. Med vårt stora utbud av färger, inklusive regnbågsfärger, metallic och marmor, är det lätt att hitta den perfekta matchningen för din fest.

Så om du vill skapa en riktig feststämning och och minnesvärd pyntning, ta en titt i denna kategori och välj från från vårt stora utbud av latexballonger idag!


Filtrera
18 års ballonger
50 års ballonger
Ny
50 ballonger, Rosa
50 ballonger, Vit
Ballonger 65 år

Ballonger 65 år

29,00 kr
ballonger med en 1
ballonger med en 2
ballonger med en 3
ballonger med en 4
ballonger med en 7

Fakta om balloner

Gummi ballonen er officielt opfundet af Michael Faraday in 1824, til brug i hans laboratorium, men balloner er brugt langt før det og der er eksempler på at nogle af de første balloner man kender til, var lavet af tørrede dyreblærere.

De fleste forbinder balloner med dekoration & underholdning, men faktum er at blloner bruges i mange flere sammenhænge inklusiv transport, meteologi, medicinsk behandling, industrielle sammenhænge og militært forsvar.

Latex balloner til pynt & dekoration

Her hos Festtema har vi fokus på balloner til pynt og dekoration og i den sammehæng udgør latex balloner langt den største varergruppe. Vi har mere end 50 forskellige farver/nuancer når det kommer til latex balloner og de fleste farver få også med flere forskellige typer af finish

Vi har naturligvis de helt små vandballoner til leg i haven og dekorationsballoner på bare 12cm. Men vi har også kæmpeballoner med en diameter på over 1M. og så flere forskellige størrelser balloner, der alle ligger i spændet for en \"almindelig ballon\".

Naturlatex er IKKE biologisk nedbrydelige

Vores latex balloner er lavet i 100% naturlatex men det betyrder kun at balloner er lavet af et naturligt udvundet produkt - Balloner er IKKE biologisk nedbrydelige selv om mange får det til at lyde som om de er!

Balloner i Naturturen bliver ikke omdannet til muld eller tilsvarende, men omdannes til micropartikler af plast eller naturlatex.

Så husk altid at rydde op efter du har brugt balloner i naturen, det gælder uanset op du har pyntet op, lege med vandballoner eller bare holdt ballondans på terassen.

Kategorier som matchar din sökning