konfetti med texten "happy birthday" i olika färger och konfetti i metallfolie

Bordkonfetti / Konfetti

Bordskonfetti - den lilla roliga detaljen som gör stor skillnad för din fest eller middag! När det kommer till att arrangera en tillställning, är det viktigt att se till alla detaljer. Och en enkel detalj som kan göra stor skillnad för totalupplevelsen är bordskonfetti. Bordskonfetti är en rolig och festlig detalj som kan hjälpa till att skapa en glatt och livfull stämning på ditt bord.

Det finns många olika typer av bordskonfetti att välja mellan, inklusive färgglada papperskonfetti, glitterkonfetti och många fler. Du kan välja mellan en mängd olika färger och stilar för att matcha temat för din tillställning, och det är enkelt att hitta något som passar din budget.

Att använda bordskonfetti är en enkel detalj som kan göra stor skillnad för totalupplevelsen på din fest eller middag. De hjälper till att skapa en glad och livfull stämning, och det är en enkel detalj som kan göra stor skillnad för totalupplevelsen.

Så nästa gång du planerar en tillställning, tänk på att använda bordskonfetti för att göra din fest eller middag till en minnesvärd upplevelse. Du kommer inte att ångra det, och dina gäster kommer att uppskatta den livfulla och festliga touch som bordskonfetti ger.


Filtrera

100 Guldmynt

Innehåll: 10 stk. (7,70 kr / 1 stk.)

77,00 kr

Chili Konfetti

41,00 kr

Cowboy Konfetti

41,00 kr

Fiesta Konfetti

41,00 kr

Flagg picks

22,00 kr

Gul/orange daisy konstgjorda blommor, 20 st.

Innehåll: 20 stk. (1,75 kr / 1 stk.)

35,00 kr

Guldglitter Jul Baubles, Paket w / 10 bitar Blandade

Innehåll: 10 stk. (5,50 kr / 1 stk.)

55,00 kr

Bordkonfetti | Festlig konfetti til alle slags fester

Skal bordet være ekstra festligt er bordkonfetti en rigtig sjov mulighed. Til discofesten kan vi anbefale noder eller balloner, til Gangster festen er det oplagt med konfetti stjerner i guld eller sølv og til Halloween kan du sprede hyggelig uhygge konfetti med søde spøgelser eller små skeletter. Kun fantasien sætter grænser og her finder mange sjove varianter af bordkonfettien.

XL konfetti

Vi har også bordkonfetti i ekstra store størrelser, eksempevis vores flotte konfetti tal som måler hele 6,5cm. De findes i mange tal og fareve kombinationer inkl. de meget populærer \"50\" i guld, som er oplagte til guldbryllupet.

Kategorier som matchar din sökning