kopparfärgat hjärta med texten "congratulations on your copper wedding anniversary 12 1/2"

Kopparbröllop | Kopparbröllopsdekorationer & dekorationer 

Kopparbröllop är en stor dag som bör firas. Firar du ett kopparbröllop eller firar du någon som varit gift i 12½ år? 

Gratulera paret till deras kopparbröllop och det faktum att de nu har varit gifta i 12½ år. Vi har samlat alla dekorationer och utsmyckningar för detta speciella tillfälle. Här hittar du girlanger, flaggor, ballonger och banderoller med siffran 12½ tryckt på dem och många andra dekorationer för denna runda dag. 

 Glöm inte hedersgrinden till kopparbröllopet. 

 Vi har allt till hedersgrinden; konstgjorda blommor, band, ballonger och hjärtat till grinden. Personifiera den hjärtformade grindskylten hos oss, med deras namn eller initialer och bröllopsdatum på hjärtat. En hedersgrind hjälper till att välkomna gästerna till festen och skapa en festlig stämning. Det kan vara ett utmärkt sätt att göra firandet extra speciellt och minnesvärt för alla gäster som deltar i kopparbröllopet. Kolla in vårt stora utbud av dekorationer och utsmyckningar för kopparbröllop här.

Filtrera

Kopparbröllop Grattis till 12½ år som gift par

Ett kopparbröllop är lägligt precis när paret är halvvägs till sin silverbröllopsdag. Det viktigaste med ett kopparbröllop är att paret står i centrum för uppmärksamheten. Detta innebär att det är gästerna själva, eller arrangören, som tar med sig frukost, kaffe, dekorationer och en hedersvakt. Kopparbröllopets färg är naturligtvis koppar. Det är en gammal tradition som började redan 1930, då man tyckte att det var för lång tid att fira 25 år som gift par, så man bestämde sig för att fira halva tiden. Ett typiskt kopparbröllop firas med en hedersvakt, musik och girlander av granris. Gästerna anländer ofta på morgonen med kaffe och tårta för att fira paret.

Kategorier som matchar din sökning