Hippie kostymer & 60talistisk utklädnad

I denna kattegori har vi samlat en massa kostymer och utklädningsatiraljer som återspeglar den frigjorda tiden under 60talet - en period som kännetecknas som Hippietiden!
Här hittar du T-shirts med batik tryck, sammetset i läcker lila och klänningar med psykadeliska mönster. Hela Hippie kostymer och Hippiebyxorr i fina naturnära färger
1960's MOD kostymen, MOD klänningar och den korta GO GO klänningen. Här är också 60tals kostymer som tex Sgt. Pepper kostymen, Woodstock klänningar, Karma Ponchos och Groovey Suits. Kort sagt allt som hjärtat bejär inom Hippiekostymer och äkta Flower Power utklädning.

produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
Sida:
  1. 1
  2. 2

60tals kostymer | Hippie kostymer | Flowerpower

Hippiekostymerna är färgglada, mångfaldiga och flippade. Vi har samlat ett stort utbud av hippiekostymer till både flickor-, pojkar, män och kvinnor i denna kategori. Gemensamt för dem alla är att de härstammar från Woodstock och alla bär psykadeliska mönster

Här finns bland annat färgglada T-shirts med batiktryck, korta klänningar med psykadeliskt mönster, frackar, utsvängda byxor och flowerpower klänningar. Men också det klassiska bruna och orangea hippie outfits i sammet.

Peace out man!

 
Hippiedräkter
Minimal Price: kr125.00
2
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde