Disco kostymer | 70talistisk utklädning

I denna kategori har vi samlat allt det bästa inom 70tals utklädning och discokostymer. Här finns utsvängda byxor och ABBA kostymer, Groovey Discodräkter till både män och kvinnor och naturligtvis Discokjolar. Här är läckra sammetsdräkter med krull, guldleggins, silverkjolar och disco kostymer som tydligt inspirerats av både Michael Jackson, ABBA, KISS och WMCY plus en massa andra. Faktiskt har vi mera än 100 olika 70talskostymer, så oavset hur mycket eller lite din discodräkt ska skrika efter uppmärksammhet är vi säkra på att du kan hitta discokostymen Här!

produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

70tals kostymer | Disco kostymer

ABBA, Bee Gees, Boney M, Gloria Gayner & Michael Jackson. Listan av konstnärer är lång så vi kunde nog fylla denna kategori med 70tals disco  med kostymer som är odödliggjorda av dessa populära 70tals band som älskade att uppträda i annorlunda kläder.

Men ut över det har vi samlat massor av andra coola discooutfits till dig som ska imponera på dansgolvet. Här finns disco drottningar, discobyxor, skjortor med stor krage och massor av färger i 100% diskoanda.

 
Discodräkter
Minimal Price: kr195.00
3
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde