Låtsasblod | Teaterblod | Konstgjort blod

Kärt barn har många namn, men om du ska sminkas för Halloween kommer du inte undan att använda lite låtsasblod.

Därför har vi också skapat en hel kategori med teaterblod, så att du enkelt kan få en överblick över vad för låtsasblod som finns att välja på. För konstgjort blod är inte bara konstgjort blod – blodet kommer i många olika varianter och storlekar, så undersök noga vilket teaterblod som passar ditt projekt.

Låtsasblod kommer i många olika storlekar och förpackningar, så oavsett hur mycket låtsasblod du ska använda kan du välja precis den storlek som passar dina behov.

Det är också bra om du är uppmärksam på att några av de set med halloweensmink som vi säljer innehåller ampuller eller små tuber med konstgjort blod, så du kanske inte behöver köpa låtsasblod vid sidan av.

Dock rekommenderar vi att du alltid testar att lägga ditt halloweensmink en gång innan du faktiskt ska använda det. Följer du denna rekommendation kan det vara en bra idé att köpa lite extra låtsasblod till.

Hos Festtema finner du låtsasblod i många olika storlekar; kapslar med låtsasblod, ampuller, tuber, flaskor eller en dunk med hela 0,5L låtsasblod.

produkter

1
Låtsasblod
Minimal Price: kr13.00
Sminke og make-up til halloween. Falske sår og horror