Halloweenfigurer | Halloweenpynt

När det gäller Halloweendekoration är det med närmare eftertanke precis som Jul................Entusiasterna köper en ny stor Halloweendekoration (figur) varje år och får på det sättet utvidga samlingen år för år.

Oavsett om du är besatt av Halloween eller bara ska pynta upp till en liten Halloweenfest så har vi figuren som fulländar din dekoration. Vi har små hängande spöken, "söta" skelett, Zombier i latex, Full-size skelett med rörelse och jättefigurer med censor aktiverat ljud, ljus och rörelse.

produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
Sida:
  1. 1
  2. 2

Halloweenfigurer | Otäcka figurer till Halloween

Halloweenfigurerna är kanske de effektfullaste och roligaste rekorationerna till Halloween. De finns som statiska figurer som bara hänger eller står, men också som ”levande figurer” som aktiveras av en sensor, knapp eller fjärrstyrning.

Våra halloweenfigurer kommer i alla möjliga former och storlekar – några är små och nästan söta, andra är otäcka. Vi har söta små skelettfigurer och verklighetstrogna zombier som kan jämra sig, har lysande ögon och släpar sig samtidigt mot dig och dina gäster.

Så avsett vilken form av halloweenfigur du är ute efter är det en god idé att gå igenom den här kategorin, och vi rekommenderar också att du klickar dig in på de olika figurerna för många av halloweenfigurerna som är animerade (ljud, ljus eller rörelse) kan du se en liten videopresentation av.

Många typer av halloweenfigurer

För många är det med halloweenfigurer som det är med julpynt. Har du en gång skaffat dig en, så blir det oftast inte den sista utan den första i en samling som växer för vart år.

Därför rekommenderar vi också våra kunder att köpa en bra central figur, och också en figur som är av rätt storlek som man sedan bygger upp dekorationen (och samlingen) runt.

Även om exempelvis vår 2M höga dödsängel med vingar är en imponerande figur, så är det inte den här figuren du bör börja med. En central figur är, och bör vara skelettet i människorstorlek, som kan hängas upp, sättas ner och ställas i olika positioner efter behov.

Beroende på vilken inriktning ditt halloweentema ska ta ha vi ett stort antal halloweenfigurer att välja på; Häxa, vampyrer, zombie, djur och skelett.

Figurerna ger också olika intryck. Du kan få söta figurer som det banjospelande skelettet, otäcka figurer som tilltakar den yngre publiken, otäcka figurer som tilltalar den större pojken och de vuxna. Och så har vi självklart de verklighetstrogna äckliga figurerna som tilltalar halloween entusiasten.

Halloweenfigurer till trädgården

När du skaffar dig en ny halloweenfigur är det viktigt att se över var den kommer att användas – inte alla figurerna är lämpliga för användning utomhus, ett bra exempel på det är att kombinera svensk höst och elektronik.

Väljer du ändå att dekorera trädgården med en elektronisk halloweenfigur kan du med fördel försäkra dig om att den står under ett halvtak eller annat som skyddar från regn (och vind).

Samtidigt är det bra att försäkra sig om att kvarterets barn inte kan komma åt den i jakten på godis. För även om figurerna är inbjudande att leka med, och skelett, häxor, zombier och andra figurer väcker nyfikenhet så är det dekorationer, inte leksaker.

Många av figurerna innehåller mekanik och elektronik som inte tål  lek.

 

Halloweenfigurer
Minimal Price: kr41.00
2
Halloween