Halloween engångsserviser och bordspynt

till Halloween är det många som pyntar upp - ungarna klär ut sig och går 'Bus eller Godis' - och flera och flera håller egentliga Halloweenfester. är du en av dem och duka upp ett riktigt Halloweenbord, så har vi gjort det lite lättare genom att samla ett stort utbud av koppar, tallrikar, dukar, servetter och annat bordspynt med Halloweentryck. Här är häxmotiv, skelett, kryp och en hel serie med vampyrer. För Halloweendekoration i övrigt hänvisas du till kattegorin för detta - alltså Halloweenpynt som INTE handlar om bordsdukning!

produkter

Halloween dukning | bordsdekorationer och servis till Halloween

Vi är galna i Halloween och därför kan du till din Halloweenfest duka helt magiskt med våra engångsartiklar för att få till den rätta Halloweenstämmningen.

Hos oss på Festtema har vi massor av engångsartiklar för Halloween. Du hittar bland annat tallrikar, muggar, servetter bordsdekorationer och Halloween figurer. Vi har allt! Från söta Halloweendukningsset för de minsta barnen till de mest skrämmande bloddroppande dukningsdetaljerna för de äldre.

Hos oss hittar du kompletta serier av engångsartiklar, innehållande tallrikar, muggar, servetter, dukar, godispåsar och bordsdekorationer i samma tema.  Du väljer själv om du vill följa temat rakt igenom eller mixa efter eget behag. Allt för att det ska passa just ditt Halloweentema.

Du kan även kombinera med enfärgade engångsbestik och pappersdukar. Färgerna svart och orange är typiska för Halloween. Oavsett hur du väljer att duka, har vi något för dig! Vi skickar iväg din order direkt och leveranser sker snabbt.

Halloween dukning
Minimal Price: kr7.00
1
Alt til Halloween på lager. Hurtig levering og den bedste service.