Spindelväv| Spindelnät som dekoration till Halloween

I denna underkategori till Spindlar och djur, har vi samlat alla de former av spindelväv som du kan föreställa dig att pynta upp med till Halloween. 

Här finns jättespindelnät gjort i snöre så det kan sättas upp ute och ses på långt avstånd, här finns spindelnät som fyller upp till 10 X 10 M och "små" spindelnät som bara fyller 1 X 1 M och en massa spindelväv där imellan. Här är spindelväv som blir självlysande, spindelväv som är grått så det tydligt kan ses på en vit væägg.

Kort sagt all den spindelväv du kan föreställa dig till din Halloweendekoration. 

produkter

Halloween spindelnät | Konstgjort spindelnät som Halloweendekoration

Halloween spindelnätet är kanske den billigaste och effektivaste formen av dekoration när du ska dekorera till årets halloweenfest.

Det konstgjorda spindelnätet kan fås i många olika färger, och ger snabbt en stark visuell effekt samtidigt som det är enkelt att täcka en stor yta i exempelvis en större lokal.

Spindlar uppfattas av många som otäcka så Halloween spindelnät är en klassisk halloweendekoration.
- Inte minst om det kombinereas med en stor spindel, eller många små plastspindlar.

Konstgjort spindelnät kommer i många färger, även om den den klassiska vita varianten fortfarande är den mest populära, kan du med fördel använda svart, grön eller ”självlysande” spindelväv.

Speciellt det självlysande (eller glödande) spindelnätet ger bra effekt utomhus i Sverige, där det blir mörkt tidigt på kvällen. Det konstgjorda spindelnätet som glöder fångar upp dagsljuset och glöder svagt ljusgrönt i mörkret och ger en fantastisk visuell effekt – många gånger bättre än vanlig vit spindelväv som är upphängd utomhus i mörker.

Välj den rätta färgen på ditt Halloween-spindelnät

Beroende på var ditt konstgjorda spindelnät ska hänga, och när på dygnet det ska ha sin effekt som dekoration är det bra att överväga vilken färg som passar bäst för just dig. Det är långt ifrån alltid som det klassiska vita spindelnätet lämpar sig bäst.

Exempelvis lämpar sig färgat spindelnät väldigt bra på vita väggar eller i väldigt stora rum.

Vitt spindelnät lämpar sig bäst när du har en mörk bakgrund, som exempelvis en buske, träd m.m. och om det skulle regna lite ser spindelnätet bara ännu mera autentiskt ut.

Orange och fluorescerande (självlysande) spindelnät lämpar sig bäst i mörka rum och rum med UV-belysning. Då är effekten fantastisk.

Välj den rätta storleken på ditt konstgjorda spindelnät

Halloweenspindelnätet kommer i många olika storlekar, och eftersom konstgjort spindelnät är relativt billigt köper de flesta allt för mycket i förhållande till sina behov.

Det minsta paketet (5g) kan faktiskt täcka en hel kvadratmeter om man bara tar sig tid. De små paketen kan täcka upp till 10m2, medans de stora kan täcka ända upp till 30m2.

Konsten för att få nätet att täcka så stor yta som möjligt är att ta sig tid. Försäkra dig om att spindelnätet är fast i ett av hörnen och börja sedan att töja ut det. Sedan bara dra, dra och dra, det finns nästan inga gränser för hur tunt det konstgjorda spindelnätet kan bli.

Du kan också klippa loss en bit av spindelnätet och dekorera flera ställen med bara en förpackning.

 

 

 

 
spindelnät
Minimal Price: kr28.00
Hurtig levering af halloween dekoration.