Halloweenkostymer | Alla former av Halloweendräkter

I denna kategori har vi samlat allt som finns av Halloweenkostymer. Vi säljer självklart både de mest tillgängliga, och de mera avancerade av kostymerna och vi hämtar dem själva i USA.

Så oavsett vad du vill vara till Halloween tror vi på att du kan finna kostymen här. Vi har klassiker som Häxor, Zombier och skelett, men också eleganta vampyrer, huvudlösa män, Halloweenkostymer med effekter och kostymer som lyser i mörkret.

Låt dig inspireras eller välj en av underkategorierna om du vet vad du letar efter!

produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloweenkostymer | Halloweendräkter för vuxna & barn

Kategorin med halloweenkostymer är den mest omfattande när det kommer till en produkttyp inom ett tema. Vi älskar Halloween och har sålt kostymer för Halloween sedan 2004, så du kan gott kallas oss halloweenentusiaster.

Den mest sålta kostymen till Halloween är inte helt överraskande en dödenkostym, och kostymen finns inte bara i flera utgåvor, men också för både vuxna som barn ända ner till 4 års ålder.

Döden kostymens populäritet beror på att den gör det enkelt att klä ut sig och ändå uppnå en väl genomförd utklädnad kombinerat med ett relativt lågt pris, och så det faktum att utklädnaden inte kräver något form av Hallooweensmink. Samtidigt får man här en kostym som kan kläs på över dina vanliga kläder, och det finns också som en heldräkt att dra på.

Massor av halloweenkostymer

Vi har samlat ihop mera än 500 olika halloweenkostymer, som alla finns på vårat lager i Skovlunde. Det innebär att du kan beställa kostymerna idag, och få leveransen inom någon dag.

Halloweenkostymerna är uppdelade på ca. 200 olika modeller för barn, och nästan 400 halloweendräkter för vuxna. Det är en liten överrepresentation av halloweenkostymer för män, men många av dessa kan också användas av kvinnor.

Du är välkommen att klicka dig igenom alla kostymerna här i denna katergori, men du kan också med fördel använda en av våra underkategorier eller filter för att sortera efter enbart barn eller vuxenkostymer. Alternativt kan du använda menyfunktionen till vänster och visa halloweenkostymer helt efter typ; Häxkostymer, zombiekostymer, vampyrkostymer eller vad det nu är du söker för halloweenkostym.

Finns det ett mode inom halloweenkostymer

Man kan inte riktigt säga att det är någon speciell typ av kostym som är mode, de senaste 15 åren har det alltid varit stor efterfrågan på de traditionella halloweenkostymerna, men med det sagt kan man ändå ana en viss trend.

Personer och figurer från stora Hollywood skräckfilmer har för vana att bli till populära halloweenkostymer år efter år. Senaste året upplevde vi exempelvis att Pennywise från filmern IT fick stort genomslag, men clowner är också normalt ett populärt tema.

De senaste åren har det också blivit allt vanligare och trendigare att kombinera sin halloweenkostym med ett halloweensmink. Det är inte ovanligt att halloweenmasker blir bortvalda till fördel för hemgjorda latexsår, teaterblod och annan form av avancerat smink och tillbehör.

 

HALLOWEENDRÄKTER
Minimal Price: kr139.00
3