bordsdekoration i form av vita rosor och massor av vacker grönska

Figurer och tillbehör till bröllopstårtan

Ge den där extra touchen till din nästa fest med hjälp av Festtemas sortiment av tårttillbehör. Vårt breda urval av tårtdekorationer, och tillbehör gör det enkelt att förvandla din vanliga tårta till en verklig showstopper. Oavsett om du föredrar en klassisk eller trendig stil har vi det du behöver för att göra din nästa fest eller födelsedag oförglömlig. Ta en titt här och finn allt du behöver för att göra din tårta till en fantastisk skapelse.
Filtrera

Guld organza posar, 10 st.

Innehåll: 10 stk. (2,70 kr / 1 stk.)

27,00 kr

Ljusblå organzapåsar, 10 st.

Innehåll: 10 stk. (2,70 kr / 1 stk.)

27,00 kr

MR / MRS Banner

41,00 kr

Såpbubblor med rosa hjärtlock 4 ml, 48 st.

Innehåll: 8 stk. (20,88 kr / 1 stk.)

167,00 kr

Silver Organza posar, 10 st.

Innehåll: 10 stk. (2,70 kr / 1 stk.)

27,00 kr

Små Organzapåsar Elfenben, 10 st.

Innehåll: 10 stk. (2,70 kr / 1 stk.)

27,00 kr

Brude figur og brudegom figur | Figurer og tilbehør til bryllupskagen

Vi ønsker jer stort tillykke med brylluppet! Og dertil skal I helt sikkert have bryllupskage. Vi har derfor samlet vores udvalg af figurer og tilbehør til kagen i denne kategori. 

Der er den klassiske, søde figur med hjerte om, der er også vores søde figur med ramme om. Vil I hellere være lidt sjove, så har vi også den helt perfekte figur til jer her - brudegom på slæb. I dag er det også moderne, at skifte figuerene ud med en kage topper. Det er to pinde der sættes i kagen med en tekst i form af \"LOVE\" eller \"Mr&Mrs\". I kan i hvert fald frit vælge hvad I ønsker, at dekorere jeres bryllupskage med.

Vi har også det klassiske kagesæt med kagekniv og spade til når I skal skære bryllupskagen sammen. Gør lidt ekstra ud af det. 

Kategorier som matchar din sökning